geordie shore

sitter just och tittar på geordie shore. Vet inte riktigt om ja gillar det än :S dom verkar än jäkligt ytliga och inte direkt roliga så man garvar åt dom heller än iaf. Får väll hoppas det blir bra. Älskade jersey shore. Lite konstigt tyckte ja med denna rond var väll att dom direkt börja snacka skit om vissa. En fick ju världens diss. Som en sa. Såg hennes bröst och sen nyllet. Nej inget för han då typ :S jaja ger det en chans. Jersey shore har ju gett en massa skratt så kanske denna till slut gör det med. Får se. 

möbler

Idag flyttade ja in skrivbordet Tim hade i sitt rum till neos rum. Tim ska få ett nytt längre fram. Är dock på jackt efter en bokhylla som neo kan ha i sitt rum. Men inte hittat någon ja tycker kan vara där. Men hoppas på att hitta någon som passar där tills han blir lite större för då får han nya möbler i sitt rum med. Bella har ju fått det och Tim fattas det bara ett skrivbord till så är hans rum så gott som klart med. Blev allt bra med ett skrivbord i neos rum även om det är lite slitet nu efter alla åren Tim haft det. Men duger för nu iaf. Neo blev jätte nöjd :)

Så mycket bättre

Idag så åkte christer väldigt tidigt härifrån för att hjälpa sin moster att tapetsera hemma hos henne.
Så blev att gå upp ganska tidigt med barnen och vi startade vardagen.
Startade väll sådär för bella hade gjort världens grej i blöjan så var bara att göra rent henne slänga pjamasen i tvätten och bädda om i hennes säng .
Men glad var hon iaf :)

Blev sen att gå ner med bella och så städade jag undan i köket.
Pojkarna har spelat på nya spel konsollen tim fick.
Men jag och bella har rockat loss och dansat till pugh :) hon älskar tolkningen han gjorde från miss li s låt You could have it (so much better without me)
hon har även andra favoriter av så mycket bättres tolkningar.
 
Bella fick vila en stund idag och då passade barnen på att måla sina muggar som dom fick av mimmi i klapp.
 
detta är tims som ni ser
 
detta konstverk har neo gjort...
 
Båda tyckte det var jätte skoj att måla en egen mugg :)
 
Tips till dig veronika i din verksamhet kanske :) var mycket poppis
 
 
Senare så gjorde jag mat.
Blev korvstroganoff och ris.
var allt bra gött...
 
Sen fick barnen sina peppakakor som vart i granen som dom smaskade i sig till
filmen forest gump som vi tittade på.
efter ett tag kom christer hem och då var han en stund med barnen innan han natta som små.
 
Jag och tim satt kvar och tittade vidare på filmen så nu har tim sett den med :)
Det är ju en klassiker. hehe :)
 
Nu har tim borstat tänderna och fluxat och gått upp på sitt rum och vi får väll hoppas han somnar snart så han får lite sömn innan skolan börjar igen.
 
Så nu sitter jag här och bloggar om min familjs lugna mysiga söndag.
Imorgon blir det att åka till läkarn.
 
Nu får jag väll avrunda detta inlägg och vara en stund med gubben innan han lägger sig...
Han är väll förmodligen trötter idag.
 
ha en fortsatt bra kväll gott folk

Mimmi kom hit.

Idag kom Mimmi hit :) hon hade klappar med sig till barnen och Bella fick en så fin docka och en massa fina stickade kläder till dockan. Som hennes syster stickat. Så otroligt fina kläder. Pojkarna fick var sin mugg dom ska måla på sen och godis. Alla barn blev så glada. Dom fick med en gemensam present. Kylskåps magneter som med var mycket populära :)  var så trevligt att hon kom hit och man fick träffa henne. Vi tog en fika pratade och hade så trevligt
 
isabella fick detta fina
 
detta fick tim och neo
 
dessa var till alla 3
 

inte hel tokig ändå

Blev inte en hel tokig dag iaf. Åkte till thn med min familj idag och Tim fick klippt sig. Medans han klippte sig så gick ja neo och Bella och tittade i affärer en sväng. Hittade massor men fick dock inte köpt allt fint man hittade. Sen när vi kom hem tog ja mig en vila. Satte på one tree hill och glanade på den en stund. Nu blir det väll att försöka sova snart om det går. För imorgon blir det fika med gumman i stan. Ha det gott

planera

Ibland är det ingen idé att planera in saker. Om man skulle ta och dra ut någonstans istället. Blir tokig att bara sitta här nu och inte veta vad man ska göra. Iofs Tim behöver ju klippa sig innan skolan. Kanske ska åka och fixa det idag. Hoppas ni andra har en trevlig härlig dag. För vädret är ju underbart ute.

RSS 2.0