cornelis

Sitter här nu och får ingen ork att göra ett drat..
så sitter och tittar på youtube och lyssnar på musik...
cornelis dyker upp och jag ser låten som min pappa älskar och som han älskat så länge jag kan minnas.

Minns när jag var liten. Hörde pappa denna sång så fick han alltid ett leende på läpparna och sa hur underbar denna var och det underbaraste i hela låten håller jag med han om... det är dom glada barnen man hör... Bara ljudet av barn skratt bekräftas  hur underbara och fantastiska barn är. Glada goa och busiga.

http://www.youtube.com/watch?v=yVVhzyQCs9k

denna berör mig så mycket för så fort jag lyssnar på den så skriker låten bara PAPPA i mig... han lyssnade mycket på denna och jag vet hur denna verkligen är en av pappas absoluta favorit melodier.
I många år kunde jag inte lyssna på den pga många saker den får mig att tänka på så mycket minnen med och om min pappa och det värsta som dyker upp när jag hör den är att min pappa en dag kommer gå bort och han sa jämt när jag var liten att han ville ha denna på sin begravning. så känns lite sorgset att höra den får tårar nästan jämt.
Klarar liksom inte av att höra den för den väcker så mycket tankar i mig.
vill inte äns veta hur det blir dagen då den spelas enligt hans önskemål... fy fy fy vad jag kommer vara ledsen och förkrossad... hoppas verkligen att det dröjer super länge..
Man tror ju på något sätt att äns föräldrar skall leva med en hela livet liksom...

Men bara detta att pappa är dålig nu gör mig orolig och att jag inte kan hjälpa han så mycket jag vill får mig bara att få så grymt dåligt samvete... Liksom tänk om något hemskt händer. Han är ju inte jätte ung direkt.

Som ni kanske förstår betyder min pappa otroligt mycket för mig och skall avsluta detta inlägg med att skriva att jag älskar han så grymt mycket.
 
_____________________________________________________________________
 
original  

Det sjunger några ungar på Karl Johan. dom låter starka och fina som bara ungar kan. själv e jag bakom lås och bom på mitt hotell. en kväll bak barrikaden en vanlig kväll.

Över mitt huvud svävar en kolsvart gam. i rummet bredvid mitt sjunger en tokig dam. och jag är trött och tveksam men deras sång är gla'. om inga ungar funnes så slutar ja'.

min dam. att språket slinter i vissa fall.... på grund av snö som blöter...fast den är kall.... stor sak däri.skidåkning har också charm. gnid in ditt skinn med nässlor, så du blir varm....

men det ska vara nässlor från vikens kant. och inga sneda nässlor från ruinens brant. bevara oss från dem som dessa saluför. oss. och dem glada ungarna här utanför.

när inga ungar längre finns är allting slut. vad är det då för mening om man står ut? visst har det blivit kaos i tidens lopp, men så länge det finns ungar så finns det hopp.


igår kom det.

Japp igår gick ja på mötet ofy kändes lite jobbigt men idag känns det inte lika jobbigt längre. För ja vet ju att det inte förändrar det. Och ja hade aldrig velat ha det på något annat sätt ändå.  Idag har vart en segis dag. Nu har jag och pojkarna haft vårt fredagsmys och det var mysigt. Vi tittade på seanfrika och det var en typisk Sean banan film hehe. Neo älska den och Tim tyckte den var bra med. Nu ska jag natta min lilla neo. Så ha en bra fortsatt fredags kväll. 
 

oj så längesedan

Ja nu var det allt ett bra tag sen ja skrev och uppdatera här inne. Men haft så fullt upp med möten och annat nästan hela tiden. Men imorgon skall jag på ett möte jag faktisk lite ser fram emot. Får se hur det går och hur det känns när jag vart på det. Förmodligen kommer ett inlägg imorgon om jag hinner detta. 

trött på

Ja vad tiden känns tråkig och tuff nu. Veckorna går och man har möte på möte på möte. Och helgerna är bara sega. Vill bara få lite roligt och roliga händelser med. Inte bara stressa på möten på veckorna och städa och allt. Sen bara sega på helgerna. Problemet väll att jag inte riktigt vet vad jag skall hitta på riktigt heller. Känns ännu värre nu att ja haft denna helg att göra något på. Och Christer har nu fått samtal att hjälpa en vän att greja en del helger framöver så nu blir man bara här och kam inte hitta på ett skit. Ursäkta lite Depp inlägg kanske men känns så jäkla tråkigt bara. Känner att för att orkar hålla på så behöver jag en skuf att hitta på något som är lite kul och trevligt för att få mer ork att orka resten av all stress med möten och motiverar väll mig inte till 100 att man bara ska döna sig igenom närmsta månaden och inget sköj att göra. Blir lätt trist för både mig och barnen. Får hoppas man kanske får lite besök från folk iaf :) ska nog höra mig av om ett tag till neo och Bellas och Tims kompisars mamma och höra om dom vill komma förbi. Nej nu har jag beklagat mig tillräckligt. Får väll hoppas det känns bättre om en stund nu när man lättat hjärtat lite.

RSS 2.0